Широка гама траверс пропонується за різним призначенням для ведення вантажопідіймальних та розвантажувальних робіт, різної комплектації, та з конструктивними особливостями, з урахуванням вимог замовника.

Головний принцип при виробництві – універсальність виробу , широкий спектр застосування.

Головне і принципове – компонуємо, стикуємо та додаємо корисні елементи з конструкції траверси одного типу до іншого типу і отримаємо наразі мультіфункціональний продукт. Таке поєднання розширює сферу застосування, призначення і дає можливість працювати з траверсою , як автокраном, кран- балкою, навантажувачем та іншою технікою. Комплектуємо такелажними елементами: стропами текстильними, ланцюговими, канатними, скобами, гаками, захватами, підвісами та іншими пристроями за потребою.

Ще один важливий фактор – надійність, врахування довготривалої експлуатації- міцність та легкість виробу за вагою.

При виробництві використовуємо тільки якісну сировину, наш постачальник- ТОВ «Метал Холдінг Трейд», м. Київ. Копії сертифікатів на метал обов’язково додаються до паспорту на виріб, а також копії сертифікатів на елементи вантажозахоплюючих пристроїв.  

Виробництво здійснюється на підставі власного ТУ  У 29.2- 30186529-002-2004 та з урахуванням вимог НПАОП 0 .00-1.80-18 .

Лазерна порізка деталей та елементів траверси значно сприяє загальнійій якості виробу, враховує ергономічний фактор та врешті удосконалює продукт.